Εφημερίδα παρατηρητής

2012-10-04 17:50

Ο Δημητρης Σωτηροπουλος απαντα στη δηθεν διαγραφη του (video)

Written by Paratiritis-news on 15 August, 2012 - 12:45 PM

Ο υποψήφιος στις τελευταίες εθνικές εκλογές με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή κ. Σωτηρόπουλος απάντησε μέσα από την κάμερα του DRTV στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες και ανέφεραν τη διαγραφή του από το κίνημα.

Ο ίδιος ανέφερε σχετικά, “δεν μπορείς να διαγράψεις κάποιον από ένα κόμμα στο οποίο δεν είναι γραμμένος” ενώ δήλωσε πως συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής και μάλιστα με επιτυχία αφήνοντας υπονοούμενα για τους υπεύθυνους της τοπικής στην Αργολίδα χρησιμοποιώντας τη φράση “Κάποιοι θέλουν να γίνουν Βασιλικότεροι του Βασιλέως”, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πει στον κόσμο πως η απόφαση για τη δήθεν διαγραφή του ανήκει στους υπεύθυνους της τοπικής Αργολίδας και όχι στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής.

Επίσης μπορεί εύκολα να εκλάβει ο καθένας σαν υπονοούμενο τη φράση “κάποιοι ίσως θέλουν κατέβουν στις επόμενες εκλογές…”, αφού πιθανότατα εννοεί δύο-τρεις ανθρώπους που βρίσκονται σε υπεύθυνες θέσεις στην τοπική της Χρυσής Αυγής στην Αργολίδα και σύμφωνα με την άποψη του κ. Σωτηρόπουλου ίσως εποφθαλμιούν τη θέση του και γι’ αυτό το λόγο διαδίδουν ότι τον διέγραψαν.

Ο κ. Σωτηρόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο για την ευκαιρία που του έδωσε στις προηγούμενες εκλογές και δήλωσε πως εάν του ξαναζητηθεί θα βοηθήσει την προσπάθεια που κάνει το κίνημα.

Αξίζει να αναφερθεί πως στις εκλογές της 6ης Μαΐου ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος ήταν πρώτος με μεγάλη διαφορά στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στο Νομό Αργολίδας αφού κατόρθωσε να πάρει σχεδόν 2000 ψήφους ενώ στις δεύτερες εκλογές ήταν πρώτος στη λίστα όμως δεν εκλέχτηκε βουλευτής για 24 ψήφους. Μάλιστα ήταν βάσει εκλογικού μέτρου, πρώτος πανελλαδικά υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Σωτηρόπουλος προτού προσχωρήσει στη Χρυσή Αυγή ήταν εκλεγμένος σύνεδρος στη Νέα Δημοκρατία και αντιπρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Δαλαμανάρας, όμως όπως ο ίδιος είχε δηλώσει αποχώρησε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας επειδή δεν ανεχόταν την προδοσία της Πατρίδας από την ηγεσία της, ψηφίζοντας το μνημόνιο και συμμετέχοντας στην κατοχική κυβέρνηση Παπαδήμου.

Τέλος ο κ. Σωτηρόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, επεσήμανε πως έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του κ. Μιχαλολιάκου από τις 18 Απριλίου 2012, στήριξε την Χρυσή Αυγή σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις όμως δεν συμμετείχε στα διαδικαστικά και τα εσωκομματικά της και  δεν γράφτηκε ποτέ άρα δικαίως υποστηρίζει πως δεν γίνεται να διαγράψεις κάποιον από ένα κόμμα στο οποίο δεν είναι γραμμένος!

Εμείς επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο για να τον ρωτήσουμε για το θέμα που προέκυψε με τη δήθεν διαγραφή του και ο ίδιος με εμφανή διάθεση χιούμορ μας απάντησε “τους ευχαριστώ τους κυρίους της Τοπικής γιατί ενώ με ήξερε η Αργολίδα τώρα με έμαθε όλη η Ελλάδα!!!!”